Referenser

"Det är roligt att träna för er och det är alltid full fokus på mig som ryttare. Med stort engagemang och direkta korrigeringar får jag möjlighet att utvecklas som ryttare vid varje träningstillfälle. Jag känner alltid att jag lär mig något under era lektioner och att ni vill hjälpa oss elever att utvecklas!"

Isabelle, elev

 

"Hästarna trivs så bra och är så harmoniska sedan vi flyttade in på gården. Det är alltid ordning och reda vilket gör att det känns tryggt att ha våra hästar uppstallade hos Stall Norrby. Fantastiska ridvägar och träningsslingor samt närheten till veterinärkliniken gör att vi på bästa sätt kan optimera vardagen med tävlingshästarna."

Malin, hästägare och inackordering

 

"Här finns känsla för prestationshästar, gedigen kunskap och rätt inställning. Med hög kompetens och hästens bästa i fokus känner jag mig alltid trygg när jag lämnar min häst hos er och jag kan alltid vända mig hit för att få hjälp och råd, i både stora som små frågor."

Pia, hästägare

 

"Med en äldre häst i stallet som inte kan motioneras i normal omfattning och som är disponibel för fångrelaterade problem är det guld värt att ha någon med god kunskap dels om foder men också om fånghästar att vända sig till med sina foderrelaterade frågor samt för att få en individuellt anpassad och korrekt uträknad foderstat inför varje ny grovfoderskörd samt vid andra eventuella foderbyten. Tack för alla dessa år med värdefulla tips och råd!”

Emma, hästägare