Bete/fångbete/lösdrift

Nu närmar det sig semestertider för de allra flesta och så kanske även för våra fyrbenta vänner. Vi har fortfarande möjlighet att ta emot 2-4 hästar under juli/aug på vårt ej odlade bete. Tillgång till stall med boxar, förvaringsmöjlighet för utrustning, ridbana, ovalbana, rakbana och fantastiska ridvägar. Finns även tillgång till skogshage vid behov. Kontakta oss på mail eller via hemsidan för mer information och visning!

Sommaren är en tuff tid för oss som äger och har hand om fånghästar. Alla andra släpper sina hästar på bete men våra fånghästar måste gå kvar i sina ordinarie magra hagar och ofta åker alla kompisar iväg. Hos oss finns det möjlighet att hyra in sin fånghäst på fångbete under juli/aug. Kuperad skogshage med tillgång till ligghall att gå in i alternativt box nattetid vid behov. Kollektiv skötsel och tillsyn, vissa fodringar finns ev möjlighet att köpa bort. Tillgång till ridbana, ovalbana, rakbana och fantastiska ridvägar precis utanför stalldörren.
Pris enligt överenskommelse beroende på hästens behov. Kontakta oss på mail eller via hemsidan för mer information och visning!

Vi har någon enstaka plats kvar på vår fina lösdrift till hösten också. Stor kuperad skogshage med torvad ligghall, fri tillgång/begränsad fri tillgång på hösilage i hagen. Blandflock alternativt uppdelat på sto- och valackflock beroende på vad som passar hästarna bäst. Mycket lämpligt för islandshästar, ponnyer och andra lättfödda raser. Fantastiska ridvägar i området och tillgång till ridbana, ovalbana samt rakbana. Möjlighet att nyttja gräshage sommartid. Snabbt tillträde kan ordnas. Kontakta oss på mail eller via hemsidan för mer information och visning!

7 jul 2017