Nyheter

Transport av häst

12 okt 2018

Behöver du hjälp med transport av din häst?

Vi hjälper till att transportera din häst från stall till stall, till klinikbesök, till betet, på tävling eller träning. Hästarna åker bekvämt i vår Thule Grand Prix med kameraövervakning. Stor vana av lastning och transport av häst, både du och din häst kan känna er trygga under hela resan. Ingen uppgift är för svår, vi löser transport enligt dina önskemål.

750 kr/h exkl. moms

Välkommen med din förfrågan!

Lösdriftsplatser för islandshäst/ponny, lämpligt för fånghäst

21 mar 2018

Vi har nu möjlighet att ta emot några fler islandshästar/ponnyer, endast valacker, på vår fina lösdrift som är väl anpassad för fånghästar. Kuperad skogshage med torvad ligghall, termobar vintertid och vi fodrar med analyserat torrhö. Fyra fodringar om dagen varav några med fodergrind. 

Kontakta oss för mer information och visning!

Lösdrift för islandshästar

12 dec 2017

Till årsskiftet startar vi upp vår nya lösdrift för enbart islandshästar!

Här går hästarna i kuperad skogshage med tillgång till torvad ligghall.
Fantastiska ridvägar direkt utanför stalldörren samt tillgång till ridbana med hindermaterial, ovalbana och rakbana. Kollektiva fodringar. Snabb inflytt är möjlig.
Kontakta oss via mail för mer information och visning!

Bete/fångbete/lösdrift

7 jul 2017

Nu närmar det sig semestertider för de allra flesta och så kanske även för våra fyrbenta vänner. Vi har fortfarande möjlighet att ta emot 2-4 hästar under juli/aug på vårt ej odlade bete. Tillgång till stall med boxar, förvaringsmöjlighet för utrustning, ridbana, ovalbana, rakbana och fantastiska ridvägar. Finns även tillgång till skogshage vid behov. Kontakta oss på mail eller via hemsidan för mer information och visning!

Sommaren är en tuff tid för oss som äger och har hand om fånghästar. Alla andra släpper sina hästar på bete men våra fånghästar måste gå kvar i sina ordinarie magra hagar och ofta åker alla kompisar iväg. Hos oss finns det möjlighet att hyra in sin fånghäst på fångbete under juli/aug. Kuperad skogshage med tillgång till ligghall att gå in i alternativt box nattetid vid behov. Kollektiv skötsel och tillsyn, vissa fodringar finns ev möjlighet att köpa bort. Tillgång till ridbana, ovalbana, rakbana och fantastiska ridvägar precis utanför stalldörren.
Pris enligt överenskommelse beroende på hästens behov. Kontakta oss på mail eller via hemsidan för mer information och visning!

Vi har någon enstaka plats kvar på vår fina lösdrift till hösten också. Stor kuperad skogshage med torvad ligghall, fri tillgång/begränsad fri tillgång på hösilage i hagen. Blandflock alternativt uppdelat på sto- och valackflock beroende på vad som passar hästarna bäst. Mycket lämpligt för islandshästar, ponnyer och andra lättfödda raser. Fantastiska ridvägar i området och tillgång till ridbana, ovalbana samt rakbana. Möjlighet att nyttja gräshage sommartid. Snabbt tillträde kan ordnas. Kontakta oss på mail eller via hemsidan för mer information och visning!

Fångbete erbjudes!

20 jun 2017

Vi har möjlighet att erbjuda skogshage med tillgång till ligghall alternativt box nattetid under perioden juli/aug, ev längre enligt överenskommelse. Finns även möjlighet att ta emot häst som är i behov av boxvila. Kollektiv skötsel och tillsyn, vissa fodringar finns ev möjlighet att köpa bort. Tillgång till ridbana, ovalbana, rakbana och fantastiska ridvägar precis utanför stalldörren.
Pris enligt överenskommelse beroende på hästens behov.
Välkommen att kontakta oss för mer information!

Bete uthyres juli/aug

20 jun 2017

Ej odlat bete uthyres under perioden juli/aug. Lämpligt för ca 2-4 hästar beroende på hästarnas storlek och behov. Tillgång till stall med boxar, förvaringsmöjlighet för utrustning, ridbana, ovalbana, rakbana och fantastiska ridvägar. Finns även tillgång till skogshage.


Välkommen att höra av dig för mer information och visning!

Några lösdriftsplatser kvar!

9 maj 2017

Vi har några platser kvar på våra fina lösdrift!
Stor kuperad skogshage med torvade ligghallar, fri tillgång/begränsad fri tillgång på hösilage i hagen. Blandflock alternativt uppdelat på sto- och valackflock beroende på vad som passar hästarna bäst. Mycket lämpligt för islandshästar, ponnyer och andra lättfödda raser. Fantastiska ridvägar i området och tillgång till ridbana, ovalbana samt rakbana. Möjlighet att nyttja gräshage sommartid. Snabbt tillträde kan ordnas.

Välkommen att maila oss för mer information och visning!

Platser kvar på lösdriften

27 apr 2017

Finns fortfarande platser kvar på vår fina lösdrift!

Fin kuperad skogshage med tillgång till torvad ligghall och stora ytor att röra sig på. Finns möjlighet att välja på fri tillgång eller begärnsad fri tillgång av grovfoder i hagen samt uppdelat på sto- och valackflock alternativt blandflock.

Maila oss för mer information och visning!

Lediga lösdriftsplatser fr o m 1 maj

12 apr 2017

Vi har lediga platser på vår fina lösdrift fr o m 1 maj.

Stor kuperad skogshage med torvade ligghallar, fri tillgång på hösilage i hagen. Blandflock alternativt uppdelat på sto- och valackflock beroende på vad som passar hästarna bäst, gärna till dig med flera egna hästar som vill sköta dig själv. Fantastiska ridvägar i området och tillgång till ridbana, ovalbana samt rakbana. Möjlighet att nyttja gräshage sommartid.

Välkommen att maila oss för mer information och visning!

God fortsättning på det nya året!

3 jan 2017

Vi önskar alla gamla och nya kunder en god fortsättning på det nya året!

Efter en lite lugnare period för både hästar och människor återgår allt nu till det normala igen. Hästarna ska förberedas för tägvlingssäsongen 2017 och vi har redan några spännande träningssamarbeten inbokade. Vi ser mycket fram emot vad det här året har att erbjuda och håller tummarna för att vi alla får vara friska och hela!

Vi har fortfarande några lediga lösdriftsplatser att erbjuda, snabb inflyttning kan ordnas för den som är i behov av det. Hästarna går i en delvis kuperad skogs-/ängshage och har tillgång till torvad ligghall och termobar på lösdriften. Vid intresse kontakta oss via mail eller via kontaktformuläret här på hemsidan så återkommer vi så fort vi har möjlighet!

2 platser på vår lösdrift fr o m 1 januari 2017

2 dec 2016

Fr o m 1 januari 2017 får vi två lediga platser på vår fina lösdrift igen.

Hästarna har tillgång till torvad ligghall och fin något kuperad hage samt termobar vintertid.

För mer information och visning kontakta oss via mail! 

En lösdriftsplats ledig!

5 sep 2016

Vi har en plats kvar på vår fina lösdrift fr o m 1 oktober. Hästarna går i blandad flock och har tillgång till torvad ligghall och stor kuperad skogshage. Välkommen att kontakta oss via mail för mer information och visning!

Vi gratulerar

24 maj 2016

Vi gratulerar vår ena medarbetare som under maj har avlagt godkänt yrkesprov för hästskötare på Strömsholm. Bra kämpat!

Nu jobbar hon vidare för att bli antagen som C-tränaraspirant i dressyr och erbjuder träningar för dig med egen häst. Kontakta oss för mer information och bokning!

Lediga lösdriftsplatser

21 mar 2016

Då två hästar ska lämna oss inom en snar framtid får vi lediga platser på vår fina lösdrift, endast valacker. Kuperad skogshage med torvad ligghall, termobar vintertid, sjukbox finns vid behov samt uppställningsplats inomhus och utomhus vid skötsel/hovslagare/etc. Fyra fodringar om dagen varav några med fodergrind och vi fodrar med analyserat grovfoder. Kostnad för grovfoder tillkommer enligt förbrukning pga rådande foderbrist. Tillgång till fantastiska ridvägar precis utanför stalldörren samt ridbana och ovalbana. Välkommen att kontakta oss via mail för mer information och visning!

Fullt hus

22 feb 2016

Det har nu flyttat in nya hästar på lösdriften och vi har därmed fyllt de lediga platser vi hade. Jätteroligt tycker vi och hälsar nya hästar och ägare varmt välkomna till oss!

← Äldre inlägg