Nyheter

Lediga lösdriftsplatser, möjlighet till omgående inflytt!

27 mar 2019

Då en av hästarna hastigt lämnar oss har vi möjlighet att ta emot fler hästar på vår fina lösdrift med omgående tillträde!

Kuperad skogshage med tillgång till torvad ligghall och termobars vintertid, sjukbox finns vid behov samt uppställningsplats inomhus och utomhus vid skötsel/hovslagare/etc. Kollektiv skötsel av lösdriften fördelat mellan hästägarna. Vi fodrar med analyserat grovfoder av bra kvalitet. Tillgång till fantastiska ridvägar precis utanför stalldörren samt ridbana och ovalbana. 

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Ang EHV-1

18 feb 2019

På grund av det nu rådande smittläget i Stockholmsområdet väljer vi, liksom många andra, att stänga anläggningen för utomstående de närmsta veckorna tills vi vet mer om status för smittspridning och eventuell spårning av smittan. Det innebär att inga hästar får åka iväg från anläggningen eller komma till anläggningen under den här perioden. Vi kan inte heller hjälpa till med transporter just nu av säkerhetsskäl. Med goda hygienrutiner och ett stort smittskyddstänk hoppas vi kunna undvika sjuka hästar hos oss. 

Ta hand om er därute och undvik onödiga risker för era fyrbeningar!

Lösdriftsplats ledig!

18 jan 2019

Vi har nu möjlighet att ta emot en valack till på vår fina lösdrift!

Hästarna går i kuperad skogshage med tillgång till strödd ligghall och termobars vintertid. Vi fodrar med analyserat hösilage i begränsad mängd, delvis kollektiva fodringar. Hästägarna hjälps åt med skötseln av lösdriften. Sommartid finns möjlighet att nyttja bete.

För mer info och visning går det bra att kontakt oss via mail!

Foderrådgivning

10 dec 2018

Vi har nyligen levererat foderstater till några olika typer av hästar och tackar för förtroendet och hoppas att dessa ska komma er väl till pass!

Det är alltid lika roligt att kunna finnas till hands för er hästägare och era hästar i både stora och små frågor rörande foder. Med god kunskap om utfodring samt väl avvägda och korrekt uträknade foderstater kan vi förhindra många foderrelaterade problem hos våra hästar såsom exempelvis fång. 

Behöver din häst också en individanpassad foderstat så tveka inte att kontakt oss. Vi har dessutom lång erfarenhet av utfodring, rehab och skötsel av fånghästar.

Ledig lösdriftsplats för valack

21 nov 2018

Från månadsskiftet har vi möjlighet att ta emot ytterligare 1-2 valacker på vår fina lösdrift.

Hästarna går i kuperad skogshage med tillgång till strödd ligghall och termobars vintertid. Fyra fodringar per dag varav några med fodergrind. 

Kontakta oss för mer information och visning!

Transport av häst

12 okt 2018

Behöver du hjälp med transport av din häst?

Vi hjälper till att transportera din häst från stall till stall, till klinikbesök, till betet, på tävling eller träning. Hästarna åker bekvämt i vår Thule Grand Prix med kameraövervakning. Stor vana av lastning och transport av häst, både du och din häst kan känna er trygga under hela resan. Ingen uppgift är för svår, vi löser transport enligt dina önskemål.

750 kr/h exkl. moms

Välkommen med din förfrågan!

Lösdriftsplatser för islandshäst/ponny, lämpligt för fånghäst

21 mar 2018

Vi har nu möjlighet att ta emot några fler islandshästar/ponnyer, endast valacker, på vår fina lösdrift som är väl anpassad för fånghästar. Kuperad skogshage med torvad ligghall, termobar vintertid och vi fodrar med analyserat torrhö. Fyra fodringar om dagen varav några med fodergrind. 

Kontakta oss för mer information och visning!

Lösdrift för islandshästar

12 dec 2017

Till årsskiftet startar vi upp vår nya lösdrift för enbart islandshästar!

Här går hästarna i kuperad skogshage med tillgång till torvad ligghall.
Fantastiska ridvägar direkt utanför stalldörren samt tillgång till ridbana med hindermaterial, ovalbana och rakbana. Kollektiva fodringar. Snabb inflytt är möjlig.
Kontakta oss via mail för mer information och visning!

Bete/fångbete/lösdrift

7 jul 2017

Nu närmar det sig semestertider för de allra flesta och så kanske även för våra fyrbenta vänner. Vi har fortfarande möjlighet att ta emot 2-4 hästar under juli/aug på vårt ej odlade bete. Tillgång till stall med boxar, förvaringsmöjlighet för utrustning, ridbana, ovalbana, rakbana och fantastiska ridvägar. Finns även tillgång till skogshage vid behov. Kontakta oss på mail eller via hemsidan för mer information och visning!

Sommaren är en tuff tid för oss som äger och har hand om fånghästar. Alla andra släpper sina hästar på bete men våra fånghästar måste gå kvar i sina ordinarie magra hagar och ofta åker alla kompisar iväg. Hos oss finns det möjlighet att hyra in sin fånghäst på fångbete under juli/aug. Kuperad skogshage med tillgång till ligghall att gå in i alternativt box nattetid vid behov. Kollektiv skötsel och tillsyn, vissa fodringar finns ev möjlighet att köpa bort. Tillgång till ridbana, ovalbana, rakbana och fantastiska ridvägar precis utanför stalldörren.
Pris enligt överenskommelse beroende på hästens behov. Kontakta oss på mail eller via hemsidan för mer information och visning!

Vi har någon enstaka plats kvar på vår fina lösdrift till hösten också. Stor kuperad skogshage med torvad ligghall, fri tillgång/begränsad fri tillgång på hösilage i hagen. Blandflock alternativt uppdelat på sto- och valackflock beroende på vad som passar hästarna bäst. Mycket lämpligt för islandshästar, ponnyer och andra lättfödda raser. Fantastiska ridvägar i området och tillgång till ridbana, ovalbana samt rakbana. Möjlighet att nyttja gräshage sommartid. Snabbt tillträde kan ordnas. Kontakta oss på mail eller via hemsidan för mer information och visning!

Fångbete erbjudes!

20 jun 2017

Vi har möjlighet att erbjuda skogshage med tillgång till ligghall alternativt box nattetid under perioden juli/aug, ev längre enligt överenskommelse. Finns även möjlighet att ta emot häst som är i behov av boxvila. Kollektiv skötsel och tillsyn, vissa fodringar finns ev möjlighet att köpa bort. Tillgång till ridbana, ovalbana, rakbana och fantastiska ridvägar precis utanför stalldörren.
Pris enligt överenskommelse beroende på hästens behov.
Välkommen att kontakta oss för mer information!

Bete uthyres juli/aug

20 jun 2017

Ej odlat bete uthyres under perioden juli/aug. Lämpligt för ca 2-4 hästar beroende på hästarnas storlek och behov. Tillgång till stall med boxar, förvaringsmöjlighet för utrustning, ridbana, ovalbana, rakbana och fantastiska ridvägar. Finns även tillgång till skogshage.


Välkommen att höra av dig för mer information och visning!

Några lösdriftsplatser kvar!

9 maj 2017

Vi har några platser kvar på våra fina lösdrift!
Stor kuperad skogshage med torvade ligghallar, fri tillgång/begränsad fri tillgång på hösilage i hagen. Blandflock alternativt uppdelat på sto- och valackflock beroende på vad som passar hästarna bäst. Mycket lämpligt för islandshästar, ponnyer och andra lättfödda raser. Fantastiska ridvägar i området och tillgång till ridbana, ovalbana samt rakbana. Möjlighet att nyttja gräshage sommartid. Snabbt tillträde kan ordnas.

Välkommen att maila oss för mer information och visning!

Platser kvar på lösdriften

27 apr 2017

Finns fortfarande platser kvar på vår fina lösdrift!

Fin kuperad skogshage med tillgång till torvad ligghall och stora ytor att röra sig på. Finns möjlighet att välja på fri tillgång eller begärnsad fri tillgång av grovfoder i hagen samt uppdelat på sto- och valackflock alternativt blandflock.

Maila oss för mer information och visning!

Lediga lösdriftsplatser fr o m 1 maj

12 apr 2017

Vi har lediga platser på vår fina lösdrift fr o m 1 maj.

Stor kuperad skogshage med torvade ligghallar, fri tillgång på hösilage i hagen. Blandflock alternativt uppdelat på sto- och valackflock beroende på vad som passar hästarna bäst, gärna till dig med flera egna hästar som vill sköta dig själv. Fantastiska ridvägar i området och tillgång till ridbana, ovalbana samt rakbana. Möjlighet att nyttja gräshage sommartid.

Välkommen att maila oss för mer information och visning!

God fortsättning på det nya året!

3 jan 2017

Vi önskar alla gamla och nya kunder en god fortsättning på det nya året!

Efter en lite lugnare period för både hästar och människor återgår allt nu till det normala igen. Hästarna ska förberedas för tägvlingssäsongen 2017 och vi har redan några spännande träningssamarbeten inbokade. Vi ser mycket fram emot vad det här året har att erbjuda och håller tummarna för att vi alla får vara friska och hela!

Vi har fortfarande några lediga lösdriftsplatser att erbjuda, snabb inflyttning kan ordnas för den som är i behov av det. Hästarna går i en delvis kuperad skogs-/ängshage och har tillgång till torvad ligghall och termobar på lösdriften. Vid intresse kontakta oss via mail eller via kontaktformuläret här på hemsidan så återkommer vi så fort vi har möjlighet!

← Äldre inlägg